Fotot e para që u postuan menjëherë pas Këngës Magjike, shoqëruar edhe me titujt “Pasi fiton Këngën Magjike, shfaqet me të dashurin…”, nuk i kanë bërë aq shumë përshtypje Rozana Radit, por publikut PO. Ndaj edhe, e ftuar sonte te “Xing me Ermalin”, Rozana nuk iu shmang dot breshërive të Ermalit: “Po ai shoky yt priti të fitoje Këngn Magjike që të dilte hapur?” “Pse e ke mbajtur fshehur deri tani mi goc?”, “Pse nuk e ke treguar më parë?” etj.

E përgatitur, me sa duket, për këto pyetje, Rozi iu përgjigj me humor: “Pse merresh me llafe?” Sa llafazan që je…” Por nuk e mohoi që ishte me të dashurin: “Po, isha…” – tha ajo.

Ndërsa pyetjes “Pse nuk e ke treguar hapur deri tani?” iu përgjigj: “Pse deri tani e kam shfaqur mbyllur? Ja prita derisa të ma zbuloje ti…” – i tha ajo Ermalit.

Dhe pas një sërë pyetjesh, dashje pa dashje, Rozi zbuloi edhe se nuk jeton në shtëpinë e saj… Domethënë pranon që bashkëjeton?