Rrespekte kryeshef, por unë mbajë të drejtën tju drejtoj edhe kritika !

Kur një kryeshef i policisë shpërfaq NDJENJA për të ndihmuar një djalosh 30 vjeçar me nevoja të posaçme, duke ia siguruar një karrocë elektrike në vendë të asaj të vjetruar dhe krejtsëisht të thjesht, ky kryeshef rezulton të jetë përveç një mbrojtës i mirë i sigurisë së qytetarëve e profesionist por edhe shpirt humanisti.

Nuk e njohë fare këtë zyrtarë të policisë të DPM-Tetovë/Gostivarë, por përveç përmirësimit të menaxhimit në këtë drejtori edhe ky gest meriton të vlerësohet .

Rrespekte Amir DALIPI, por unë mbaj të drejtën tju drejtoj kritika publike , po që se do të vlerësoj se xhandrameria në Tetovë e Gostivar do të bëjnë aleancë me hajdutët dhe shkelësit e ligjeve !

(q.aliu)