residenti i SHBA-së Donald Trump dhe diktatori i Koresë së Veriut, Kim Jong-un janë puthur në buzë për kamerat.
Ose më saktë, imituesit e tyre e kanë bërë këtë veprim. Pjesë e një video muzikore, dy aktorët kishin vendosur të dilnin dhe të shihnin se si do të reagonin njerëzit kur t’i shihnin në rrugë.
“Unë mendoj se ai është një lider i madh dhe shumë i ngjashëm me mua, një diktator. Dhe mendoj se me këtë mendje ai do ta kthejë SHBA-në në një Kore Veriore 2.0. Kështu që do të jemi miq të mirë”, tha imituesi i Kim.
Shikojeni videon e çiftit të përsosur nga AFP: