Dhjetori tash e disa vite po rezulton një muaj ku artistët tonë punojnë për projektet e reja pasiqë festat e fundiviti i kemi afër dhe ata dëshirojnë të jenë sa më pranë adhuruesve të tyre.

Këtë trend e ka ndjekur dhe Sabri Fejzullahu, këngëtari i mirënjohur cili i ka rezistuar viteve dhe në çdo krijim të tij vie me plot sharmë e elegancë.

Kësaj radhe për adhuruesit e tij artisti ka sjellë një baladë të tilluar pak çuditshëm, ‘Jam shumë keq’ me tekst nga Kreshnik Avdiu dhe orkestrim nga Arti Rec.

Kur është fjala për Sabri Fejzullahun adhuruesit e tij duket se tashmë shumë vite e kanë besimin dhe adhurimin tek artisti sepse cdo krijim që sjell e ka deshifrimin – HIT.