Sekretari i përgjithshëm i PDSH-së, Azem Sadiku në një lidhje direkte në TV21 sërish ka publikuar propozim marrëveshjes e dërguar nga Lëvizja BESA për bashkëpunim me partinë që i takon ai.

Ai theksoi se letra nuk është false dhe atë e solli nënkryetari i Lëvizjes BESA, Zeqirija Ibrahimi. (INA)