,,Sakrifikim,, politik kamikazosh !

.Do të ishte tragjike dhe dëshpruese nëse BESATARËT do të synojnë të jenë urë lidhëse në mes Vmro-së dhe Lsdm-së, dhe ate ta paraqesin si SAKRIFICË për interesat e shtetit.

Ju lutem e kuptojmë politikën, por si mundet Besatarët të pandehin të jenë urë lidhëse për ,,interesin ,, e shtetit të PA RIDEFINUAR ?

Ne akoma do të shpresojmë se Besatarët do të jenë urë lidhëse në mes shqiptarëve dhe BARAZISË së tyre, sipas tyre në një pushtet asimetrik .

Një ,,sakrifikim,, i tillë jovetëm se do të trajtohej si qesharake por edhe tragjike dhe mashtruese . Më shum do të ishte sakrifikim i kamikazove politikë !

(Q. aliu )

SHPËRNDAJE