Gazetari Suat Saqipi me një shënim të ri në murin e tij në fejsbuk   godet sërish protestën e organizuar nga i ashtuquajturi Këshill Opozitarë që u mbajt me 9 Maj nën moton ”Dita D”

Në shënjestër  të tij kësaj rradhe janë  Kim Mehmeti  dhe Arianit Hoxha.

ja   edhe shënimi i plotë i gazetarit Saqipi:

SHKURT…..SHQIP….

©fol.mk

suat fcb koment