Sela : Kryeparlamentari nuk zgjodh me konsenzus, por me sakrificë

Kryetari i ASH gjithashtu ju ka dhënë përgjigje edhe oponontentëve të tij që sipas tij kanë gënjyer shqiptarët se Talat Xhaferi është zgjedhur në mënyrë konsensuale, duke ua bërë me dije atyre të BDI-së, se ai është zgjedhur me sakrificë dhe jo me konsensuz, madje duke ju thene se ata edhe nuk e dijn sepse skanë qenë prezent aty, përfshirë edhe liderin e BDI Ali Ahmetin.

SHPËRNDAJE