Kryetari i LR-PDSH-së, Ziadin Sela ka bërë thirrje drejtuar Lëvizjes Besa për bashkëpunim për zgjedhjet duke ju thënë që të thurrin lista të përbashkëta për zgjedhjet e parakohshme parlamentare për 11 dhjetor.

“Unë jam i hapur që të bëhemi bashkë, kanë mbetur edhe pak orë dhe hajdeni të bashkohemi, në mënyrë të barabartë”, theksoi Sela.

Këtë deklaratë Sela e tha në emisionin Click Plus në TV21