Sela : Shqiptarët do ta krijojnë parlamentin e tyre! (VIDEO)

 Ziadin Sela i Aleancës për Shqiptarët sonte  në emisionin ClickPlus të TV21, theksoi se nëse maqedonasit nuk e votojnë ligjin e gjuhës shqipe që ajo të jetë zyrtare në gjithë territorin e Maqedonisë, atëherë do e zyrtarizojmë vetë në një parlament shqiptar këtu në Maqedoni.

“Në qoftë se një ditë shqiptarët do e lëshojnë atë parlament, nuk duhet të kthehen më atje. Por, do duhet të mblidhen dhe ta formojnë parlamentin e tyre këtu në Maqedoni”, theksoi Sela.

https://youtu.be/glLEqqu7f1I?t=4