Shaholli: Ali Ahmeti dezezertor i çështjes shqiptare, që përfundimisht duhet shpallur hapur si një ”Rrahman Morinë” i shqiptarëve të NMK

Medai Shaholli

I vetëquajturi revelucionar Ali Qameti, pas publikimit të ”bombave” nga vëllai ynë El Cheka, ku në to dëgjohen ofendimet dhe sharjet në radhë të parë për argatët e tij nga DUI por dhe për shqiptarët në përgjithësi, shfaq hapur figurën e dezertorit dhe pseudorevolucionarit.

Tashmë delet shqiptare dhe gjithëshqiptarët e NMK, po dëgjojnë me veshët e tyre sesi i trajton ”reaksionari” Ali Qameti shqiptarët përmes bisedave telefonike dhe në praktikë në këto 18 vite të katapultimit të tij në pushtet me sllavo-maqedonët.

Ky është renegati shqiptar Ali Qameti me integristët e tij, që shan dhe i trajton gjithë shqiptarët e NMK si robër lufte.
Është koha për t’i zgjuar edhe ato dele shqiptare që i kanë besuar qorrazi këtij dezezertori të çështjes shqiptare, që përfundimisht duhet shpallur hapur si një ”Rrahman Morinë” i shqiptarëve të NMK.