Në rrjetet sociale po qarkullon një audio incizim ku dëgjohet se si kreu i Kuvendit Talat Xhaferi shanë dhe ofendon nëpunësit e kuvendit.

“Të gjithë nëpunësit, konkretisht seancave, menjëherë tek unë. Përveç seancave, të gjithë që ulen atje pas, të gjithë, për një. Ju që jeni me pagë dhe po ja luani nënën këtu”. Hajde largohu, ikë atje, ik…Hesht, ta *** , çka kërkon këtu?! Ik atje, dil jashtë”, u shpreh Talat Xhaferi, kryetar i Kuvendit.