Shefik Duraku: Po e shoh që e gjithë BDI-ja merret me “gabimet” e Afrim Gashit, por inshAllah asnjëherë nuk na gjeni gabime si korrupsioni, krimi e hajnia

“Po e shoh që e gjithë BDI po merren me një ,,gabim” sipas tyre të Afrim Gashit, është shum njerzore të humbësh koncentrimin sidomos kur je nën ndikimin e adrenalinës së fitorës që po e ndjejnë shumica e shqiptarëve..
Jam shum i gëzuar dhe i lumtur që ju po merreni me ,,gabime” të këtilla.. dot kisha dashur që çdoher të bëjmë gabime të këtilla,por ama ta kemi ballin lartë dhe krenarë e të mundemi ta shikojmë në sy çdo shqiptarë.
Inshalla asnjëher nuk na gjeni gabime si korrupsion,nepotizëm,përfitime personale,krim e hajni…
Është shum njerzore të harrosh,të gabosh,të bësh një lapsus sepse është gabim që si ke bërë dëm askujt.. kjo ka shum rëndësi.”, shkruan Shefik Duraku.