Arianit Xhaferi udhëheqësi i Lëvizjes EcoGuerilla ka komentuar sulmin me gurë të kreut të BDI-së në Kumanovë, kur dje familjarë të dëshmorëve dhe të dënuarve shqiptarë ish-pjestarë të UÇK-së, dolën kundër ardhjes së Ali Ahmetit në Kumanovë. Sipas Xhaferit, ky shembull duhet të ndiqet nga të gjithë, informon INA.

arianit

Ja se çfarë shkruan:

“Shembulli i Kumanovës duhet të ndiqet nga të gjithë, por më e rëndësishme është që të dënohen me 11 Dhjetor, në kutitë e votimit duhet zbrazur mllefi.”