Portali Fol.mk ua uron të  gjithë besimtarëve të konfesionit Katolik Krishtlindjet. 

Të gjithë juve që sonte i festoni Krishtlindjet, ju urojmë Gëzuar dhe për shumë mot! Urojmë që gëzimet dhe festat t’i kemi bashkë të gjithë dhe pa përjashtim! Shëndet e mirëqene, harmoni, paqe dhe tolerancë për të gjithë ju besimtarë katolikë! Gëzuar Krishtlindjet për jetë e mot!”fol logo1