Ish kandidati për deputet i Rilindjes me Besë , nëpërmjet një statusi godet nënkryetarin e Besës Zeqirja Ibrahimin, i cili ka angazhuar tërë “ushtrinë” e tij për të goditur dhe fyer gazetaren Anita Latifi.

Ja kujt ia dedikon statusin Vigjilent Leka