Bartësi i listët së kandidatëve për deputetë i Koalicionit që e udhëheq LSDM-ja në NjZ 6 Petre Shilegov, sot në suaza të aktiviteteve parazgjedhore nga bashkëpartiaktë, mbajti konferencë për media në sheshin e qytetit në Gostivar.

Shilegov, u përqendrua edhe në thëniet  e konkurrentëve politik se LSDM-ja përfaqëson federalizmi dhe kantonizimit të Maqedonisë.

Në konferencën për media tha se për dhjetë ditë qytetarët do ta marrin fatin në duart e tyre dhe do të porosisin se nuk do të ketë asnjë federalizim dhe kantonizim, por do të ketë konfiskim.