Mbrëmë në orët e vona një banor nga fshati Kosmatec i Kumanovës ka pësuar me fatalitet nga një mjet motorik.

Banori i fshatit Kosmatec, mbrëmë është shkelur nga traktori dhe ka ndërruar jetë në vendin e ngjarjes, njoftojnë sot nga Ndihma e Shpejtë në Kumanovë, ndërsa lajmi është vërtetuar edhe nga MPB-ja.