DOMZHALE, WOLFSBERGER DHE LOK. ZAGREB RIVAL NË KONTROLLUESE
 
Futbollistët ‘kuqezi’ shijojnë pushimin e merituar veror, para startit të përgatitjeve për pjesëmarrje në kualifikimet e Liga Evropës, ndërsa kryesia punon në drejtim të sigurimit të përgatitjeve sa më cilësore. Në këtë drejtim në bashkëpunim me stafin teknik dhe agjencionin që kujdeset për rrjedhën e fazës përgatitore që do të zhvillohet në Slloveni. Në këtë drejtim janë caktuar tre ndeshje kontrolluese me kundërshtar kualitativ që janë në nivel të rivalëve të mundshëm në raundin e parë të Liga Evropës. Më 15 qershor Shkëndija do të luajë me ekipin e Domzhales nga Sllovenia, skuadër që sezonin e posambyllur u rendit në vendin e tretë dhe do të luajë gjithashtu në kualifikimet për Liga Evropa. Më 18 qershor kundërshtar i ‘kuqezinjëve’ do të jetë ekipi i pozitës së 6-të të Bundesligës së Austrisë, Wofsberger AC, ndërsa testi i fundit në Slloveni do të jetë më 22 qershor kundër Lokomotiv Zagrebit nga Kroacia.