Në 24 orët e fundit në rajonin e Shkupit kanë ndodhur 10 aksidente komunikacioni, ku dy persona janë lënduar rëndë dhe një tjetër më lehtë, transmeton FOL.
Në shtat nga 10 aksidentet janë shkaktuar dëme materiale. Policia ka ndëshkuar 25 shoferë për tejkalim shpejtësie, dy të tjerë për mosrespektim të këmbësorëve; tetë shoferë janë dënuar për përdorim të celularit.

Policia ka shqiptuar edhe disa masa ndëshkuese për shkelje të ndryshme komunikacioni, si edhe për motoçikleta. Karotreci ka larguar 50 automejte