Sot kanë filluar punët për të pastruar ‘Portën Triumfale’ në Shkup nga lyerja me ngjyra nga ‘Revolucioni Laraman’, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Para ‘Portës Triumfale’ janë vendosur skelet dhe janë duke u organizuar punëtorët për të pastruar në tërësi këtë objekt.

Më herët, shteti ka tentuar të pastrojë të gjithë objektet të cilët gjatë muajve të kaluar u lyen nga aktivistët që protestonin ndaj vendimeve të pushtetit.

 

porta-triumfale