Në Kumanovë dje në bulevardin ‘Revolucioni i Tetorit’, automjeti “Citroen Xsara” ka goditur në vizëbardha M.P.(39). Për shkak të seriozitetit të lëndimeve, këmbësori është dërguar për trajtim në klinikat e Shkupit.

Në të njëjtën ditë përsëri në udhëkryq të rrugës rajonale një rrugën lokale të fshatit Nistrovo të Gostivarit, “Opel Astra” me targa të Tetovës, e drejtuar nga Z.M.(52) nga Tetova është përplasir me veturën “Mercedes” me targa të Shkupit, i drejtuar nga A.S. (45) nga Shkupi. Me dëmtime të rënda Z.J. për trajtim ka përfunduar në spital për trajtim.
Në rrugën e poshtër në periferi të Shkupit në Usje dje ka ndodhur një aksident trafiku, në të cilën D.A. (38) nga Shkupi, po e ngiste një traktor IMP 560, ka humbur kontrollin dhe ka rënë në humnerë. Nga aksidenti, D.A. ka pësuar lëndime dhe është shtruar në spital.