Një punëtori mekanike në Shkup është përfshirë nga flakët e zjarri për arsye ende të pa qarta. Menjëherë në vendngjarje kanë arritur autoritet përkatëse të cilët kanë arritur ta lokalizojnë zjarrin dhe ta shuajnë atë. Nuk raportohet për viktima apo të lënduar