Shkupi proteston nesër: Liri për Ramushin

Protestë kundër fyerjes dhe padrejtësisë do të mbahet nëse në Shkup, para Ambasadës së Francës.

Këshilli organizativ, me moton “Protestohet sa nuk është bërë vonë” për nesër në ora 11:55 ka paralajmëruar protestën.