Pjesëloja e parë ndërmjet Shqipërisë dhe Polonisë, u mbyll pa gola.

Ndeshja po zhvillohet në Tiranë dhe është e vlefshme për Grupin I të eliminatoreve për botërorin “Katari 2022”.

Në rast të fitores së Shqipërisë, atëherë i rriten gjasat që ta zë vendin e dytë në grup dhe të sigurojë plejofin për plasman ë Botëror.