imageMbështetje masovike për Kombëtaren. Mediat e huaja raportojnë që në ndeshjen mes Francës dhe Shqipërisë, të pranishëm kanë qenë afërsisht 12 mijë Shqiptarë në krahasim me numrin shumë më të lartë me 55 mijë tifoz Kuq e Zi gjatë ndeshjes së Shqipërisë me Zvicrën. Ky reduktim ka ardhur si pasojë e paracaktimit të ulëseve nga autoritetet përkatëse. Në këtë ndeshje ishin të pranishëm edhe shumë bashkatdhetar nga Norvegjia.

image

Pas shpalosjes së flamurit kombëtar me përmasa gjigante në plazhet e Marseille, atmosferë e zjarrtë vazhdoi edhe mbrenda stadiumit “Velodrome”. Portali Informativ FOL ka siguruar pamje nga ky eviniment.

image

image

image

image

image

image

image

©FOL