Shqiptarët i bëjnë një video të veçantë aktorit, që i paraqiti ata si kriminelë |PAMJE

Shqipëria në filim “Taken”, ku luan aktori i madh Liam Neeson, paraqitet si një vend me kriminelë e gangster, përceptim ky i gabuar. Në një video të publikuar së fundit nga persoanzhe të ndryshme shqiptare, e kanë ftuar aktorin ta vizitojnë Shqipërinë, dhe të bindet se ajo që paraqitet në film nuk është e vërtetë. 


Në këtë fushatë të nisur nga aktori Florian Binaj e persona tjerë nga Tropoja e shumë vende tjera të Shqipërisë, ftohet aktori hollivudian ta vizitojë tokën shqiptare të hajë burek, e ta vërtetojë s, Shqipëria është një vend i bukur dhe tepër i sigurt për të vizituar dhe jetuar.

Përmes kësaj videoje ftohet Liam Neeson në Shqipëri, ta shijojë natyrën e bukur, mikpritjen dhe traditat e përjetshme.

Për më shumë ndiqeni videon më poshtë:|

© fol.mk

SHPËRNDAJE