Pas një sëmundjeje të rëndë ka ndërruar jetë në moshën 73-vjeçare këngëtarja e madhe rome Esma Rexhepova, njofton agjencia e lajmeve INA.

Ajo ishte e njohur si mbretëreshë e muzikës rome në rangje botërore, një primadonë e këndimit evropianë dhe ambasadore e vendit.

Esma njihej edhe për solidaritetin dhe humanizmin e madh të saj. Gjatë gjithë jetës ka zhvilluar në numër të madh të koncerteve humanitare si dhe ka ruajtur 47 fëmijë të varfër. (INA)