Ajo është gjithmonë e ëmbël dhe në këtë fillim vit asgjë nuk ka ndryshuar. Miram Cani po shijon rrezet e diellit të këtij dimri që duken shumë bukur edhe në foto.

Edhe pse do kishim dashur një foto me Amelinë, nuk mund të mohojmë që edhe ky imazh i Miramit, është shumë i bukur! Të bukura janë dhe fjalët e saj.