Në këtë klimë të ftohtë, me lagështirë, erë dhe ndryshime të temperaturës është e lehtë të sëmuresh. Gripi stinor është një infeksion i shkaktuar nga viruset e gripit stinor.

Çdo grip përhapet nga viruse të ndryshme të tij dhe prek njerëz të ndryshëm në bazë të aftësisë së trupit të tyre për të luftuar infeksionin.

Shumë prej nesh marrim ilaçe për ta mposhtur atë por ka edhe mënyra natyrale për t’u mbrojtur ndaj gripit.

Ja disa këshilla të thjeshta për t’u mbrojtur nga virozat dhe për të forcuar sistemin tuaj imunitar.

Qëndroni në ajër të pastër dhe merruni me sport

Pushoni dhe ushqehuni shëndetshëm

Lani duart shpesh

Bëni gjumë të ëmbël.

Hani hurma, është fruti që ju mban larg sëmundjeve të stinës