Si të qërosh një kivi, për 3 sekonda. Është fantastike!

Kjo funksionon gjithashtu edhe për mangot, avokadot dhe fruta të tjera, provojeni!

Ju duhet vetëm një gotë. E prisni kivin përgjysmë dhe e rrëshqisni në buzët e gotës. Do keni dy gjysma të qëruara. Shikoni videon!