Sytë janë dritarja e shpirtit të njeriut. Të gjitha vajzat janë në kërkim të mënyrave të ndryshme për t’i bërë sytë e tyre më të theksuar dhe të duken më të mëdhenj.

Këto janë disa nga mënyrat e aplikimit të grimit, me anë të të cilave mund t’i theksoni sytë.

Që sytë tuaj të duken edhe më të bukur dhe të kenë vëmendjen, duhet t’i theksoni vetullat tuaja me laps.

Përdorni highlighter apo shkëlqyes mollëzash

Vija e syve është e rëndësishme për t’i theksuar sytë

Përdorni sytë smokey

Mos e harroni lapsin e bardhë të syve

Lakoni qerpikët

Aplikojeni buzëkuqin me ngjyrë lëkure