Veprimtari i njohur dhe kryetari i Forumit Ndërkombëtarë për të drejtat e njeriut IGFM, Idriz Sinani ka theksuar se loja e BDI-së për të përgatitur këto ditë të fundit hyrjen e saj në Qeveri është e rrezikshme.

“Një gjë është e qartë se kryetari i kësaj partie, Ali Ahmeti e ka momentin historik: o të shpëtojë veten, o Nikolla Gruevskin. E nëse ndodhë kjo e fundit i qoftë përhajr dhe bashkë do i ndëshkojë historia”, thekson Sinani.(INA)