Ka kohë që qarkullohet në media lajmi se reperi Gjiko dhe moderatorja Elita Rudi janë në lidhje, madje pak ditë më parë ata u fotografuan edhe duke bërë ‘shopping’ në një prej qendrave të kryeqytetit, gjë që konfirmoi lidhjen e tyre.

 

Por edhe pse të gjitha të dhënat na tregojnë se ata janë bashkë, prapëseprapë asnjëri as tjetri nuk e kanë konfirmuar lidhjen përpara mediave.