Mijëra votues maqedonas janë paraqitur për të votuar në Australi, por të gjithë ata nuk kanë deponuar email adresë dhe kanë adresë të njejtë: selinë e përfaqësisë konsularo-diplomatike të Maqedonisë në Australi, shkruan Fakte.

Kështu, 913 votues kanë adresën e zyrës në Melburn, 513 të zyrës në Kanbera, 300 në Pert, etj.

Kjo tregon qartë se votat për deputetët e zgjedhur nga diaspora do të jenë manipuluara.

skandal