Skandaloze/ Drejtoresha e SH.F Liria Tetovë ndalon prindërit të hyjnë në shkollë !

Skandal Drejtoresha e SH.F Liria Tetovë ndalon prindërit të hyjnë në shkollë !

 Një skandal i radhës është parë në shkollën e fillore  Liria Tetovë , ku drejtoresha e kësaj shkolle e cila është kuadër e BDI Shpresa Iseini kishte dhënë urdhër me shkrim ku ndalonte hyrjen e prindërve në shkollë . Për të qenë skandali edhe më i madh fjala Drejtor ishte shkruar si DIREKTOR edhe në gjuhën shqipe edhe në gjuhën maqedone. Portali Fol.mk pyet publikisht zonjën ”Direktoresh” se: Ku do të mund të mësohet dhe implementohet gjuha shqipe nëse jo  në një shkollë me mësim në gjuhën shqipe që mban emrin ”Liria” ? Nëse nëpër shkolla bëni kësi lloj gabimesh atëher çfar mund të presim nëpër institucionet tjera ku gjuha shqipe është shëndrruar në  objekt talljeje dhe përҫmimi.

shkollaliria

© fol.mk