Në rrjetet sociale po vazhdojnë të shpërndahen fotografi dhe karikatura me sarkazëm duke komentuar ngjarjen e fundit në Butel, dhe protestat për heqjen e kryqit, por edhe për autorët e vendosjes së këtij simboli provokues në këtë periudhë të krizës politike.

Kjo foto sarkastike tregon diçka:butel-300x300