Qendra për skijim Nizho Pole në Manastir tani veçsë është përgatitur për skijim duke instaluar reflektorë dhe ashensorë moderën.

Përveç ashensorëve dhe dritave, në këtë park janë vënduar edhe park për fëmijë, ulëse për 50 persona dhe mini bare për lëngje të nxehta.

Ky vend për rekreim gjendet në një lartësi mbi detare prej 1.585 metra.

Për momentin janë duke u afruar shumë qytetarë për të kaluar pushimet dimërore./Telegrafi/