Sonte 15 nëntori mund të llogaritet si një nga netët më të ftohta të këtij muaji njofton Zhurnal derisa temperaturat momentale janë ulur edhe në – grad C.

Për momentin më ftohtë është në Dibër dhe Delcevë me -4 grad më pas në Kumanovë me -3 grad e më pas në Berovë, Tetovë, Ohhër, Gostivar, Kocan me -2 grad kurse qytetet tjera me -1 grad./zhurnal.mk