Partitë politike shqiptare sonte paraqesin ofertën e tyre në zonën e debatit zgjedhor në Tv21.

Sonte me fillim nga ora 21:00 flasim me kandidatët e zonës së parë zgjedhore: Artan Grubi (BDI), Idriz Orana (PDSH), Zeqirja Ibrahimi (RILINDJA ME BESË), Zylfi Adili (ALEANCA PËR SHQIPTARËT).

Pas Debatit Zgjedhor në 22:15 në Click Plus do të analizohen premtimet e kandidatëve ndërkohë që në studio do të ftuar janë analistët: Gazmend Ajdini, Xhelal Neziri, Arben Ratkoceri dhe Osman Kadriu