Sopi me porosi për BDI-në, Tetova do t’ua tregojë vendin edhe juve!

Bisedat e përgjuara kanë shqetësuar dukshëm personalitete të sferave të ndryshme, pasi që më këto përgjime përveç fjalorit banal ku ofendohen rëndë peronalitete të larta akademike, madje ede vetë bashkëpartiakët e Musa Xhaferit dhe Ali Ahmetit, në këto biseda ka elemente të dukshme të shkeleve ligjore dhe implikimit të BDI-së më procese të ndryshme gjyqësore.

Pas fyerjeve që u bëhet tetovarëve nga Musa Xhaferi dhe Ali Ahmeti në bisedat e përgjuara të publikuara nga El Cheka reagon komediani tetovar Hasim Memishi Sopi, aktor i Teatrit të Tetovës i cili në postimin e tij në facebook shkruan:

Tetova ka bërë demostratat e 68-ës!
Tetova ka bërë demostratat e 81-it;
Tetova ka kriju Shkëndijën;
Tetova ka bërë Universitetin;
Tetova ka bërë 2001-in;
Tetova do t’ua tregojë vendin edhe juve!
??

SHPËRNDAJE