Televizioni Kanal 5 do ta zhbllokojë zhiro llogarinë, dhe të martën, ditën e parë pas pushimeve, të punësuarit do të marrin rrogë, deklaroi për Plusinfo përfaqësuesi i televizionit.

 

Llogaria e Kanal 5 ishte bllokuar pas një vendimi të gjykatës në favor të produksionit “Kan”, të Cvetanka Laskovës, për procesin që nga 2005.

Televizioni sot deri në fund të ditës do të zhbllokojë llogarinë. /Telegrafi/