Nga ora 10 në Gjykatën Penale në Shkup janë rezervuar seancat ”Mitmarrja” dhe ”Sopoti”.

 

Në lëndën ”Mitmarrja” është i akuzuar kryetari i LSDM-së Zoran Zaev por ky gjykim anulohet.

Lënda ”Sopot” u kthye në rygjikim për këtë vit por Prokuroria Speciale Publike kërkon që ta marr të njejtën.

Ky rast daton që nga viti 2003 dhe bëhet fjalë për një eksplodim të një bombe ku humbën jetën 2 ushtarë të NATO-s dhe një civil./Telegrafi/