Shtëpia botuese ‘Templum’ prej sot deri më 29 dhjetor në klubin ‘GEM’ në Çarshinë e Vjetër organizon saem të librit për festat e fundvitit.

 

Saemi i librit do të hapet sonte me promovimin e librit ‘Tregim tjetër’, si dhe ditët në vijim do të promovohen edhe vepra tjera.

Saemi do të hapet nga ora 11 deri ora 21, kurse nesër prej 11 deri ora 17. /Telegrafi/