Sot me disa aktivitete do të shënohet 70 vjetori i themelimit të organizatës UNICEF. Në qendrën tregtare “City Mall” në Shkup, do të hapen ekspozitat “70 vjet për çdo fëmijë” dhe “Tregime të vogla”, nga autorë vendas dhe ndërkombëtar.

Vizituesit do të kenë mundësi të tregojnë mbështetje për fëmijët, të fotografohen gjatë ekspozitave dhe të japin mesazhe frymëzuese për fëmijët.

Ekspozitat do të jenë të hapura deri më 12 dhjetor./Telegrafi/