Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik sot në Shkup, do të shpall fituesit e garës, “Hakatoni i autobusëve të Shkupit” dhe “Stacioni i mençur u autobusave”, përcjell Telegrafi Maqedoni.

 

Në garën “Stacioni i mençur u autobusave” është punuar për gjetjen e zgjidhjeve për stacionin e autobusave në rrugën “Dimitri Çupovski”, ndërsa fituesi i hakatonit do të udhëtojë në hakatonin global për transport, i cili do të mbahet në Kanada, e organizuar nga Youth for Public Transport.

Gara “Stacioni i mençur u autobusave” është e organizuar nga, Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik, Ministria e Arsimit dhe Shkencës, NPT Shkup dhe Bashkia e Shkupit./Telegrafi/