Aktivisti i Lëvizjes “Vetëvendosje”, i cili ka vdekur në burgun e Prizrenit, Astrit Dehari, do të varroset sot në orën 14:00.

Për nder të tij, sot do të organizohet marsh, i cili do të fillojë para Biblotekës Kombëtare, për të vazhduar deri tek Sheshi Skënderbe.

Kjo do të jetë agjeda e ditës së nesërme për nder të Astrit Deharit:

11:30 tubim para Bibliotekës Kombëtare dhe fillon Marshi për Astritin deri tek Sheshi Skënderbe!

13:00 mbahet mbledhja komemorative në Teatrin Kombëtar.

14:00 bëhet varrimi i Astritit në varrezat e fshatit Zllatar afër Matiqanit.