Kjo është ballina e gazetës “Sloboden Pecat”, e cila paralajmëron se kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti sot do të vendos dhe do ti çoj fjalën Nikolla Gruevskit për formimin e Qeverisë.

gruevski