Spiunohet BMW Seria-8 gjatë testimeve [FOTO]

BMW Seria-8 Coupé e rilindur është parë gjatë testimeve.

Debutimi zyrtar i këtij modeli pritet të ndodhë në vitin 2020, transmeton Express. Sipas burimeve të afërta me kompaninë, BMW Seria-8 do të rivalizojë Mercedes-Benz S-Class dhe Bentley Continental GT dhe do të vijë në tri versione: coupé, kabriolet dhe Gran Coupé me katër dyer.

Sipas thashethemeve, BMW Seria-8 do të ketë shumicën e tipareve nga Seria-7, përfshirë këtu edhe gjeneratën më të fundit të veturave gjysmë autonome.