Spiunohet gjatë testimeve Mercedes S-Class AMG

Mercedes-Benz si duket e ka parë të arsyeshme që të rifreskojë pamjen e modelit të saj S-Class dhe t’i ofrojë blerësve një veturë – “anije” në dispozicion.

Fotografët spiun kanë arritur të shkrepin fotografi të modelit të ri nga Mercedes, i cili ishte duke bërë testimet.

Në aspektin e motorit, nuk thuhet se do të ketë ndryshime të theksuara, përveç pamjes së saj e cila do të jetë mjaftë e bukur.

pas thashethemeve vetura do të prezantohet në vitin 2017, vit i cili siç duket do të pushtohet nga Mercedes pasi janë paralajmruar edhe vetura të tjera si një model i ri E-Class, AMG GT C Coupe e Roadster GT C.

imageshandler-1imageshandler-2imageshandler-3imageshandler-4imageshandler-5imageshandler-6imageshandler-7imageshandler-8imageshandler-9imageshandler-10imageshandler-11imageshandler-12imageshandler-13imageshandler-14imageshandler-15imageshandler